2015. február 11., szerda

Csirkecombok curry fűszerkeverékkel.

Hozzávalók:
20 db csirke alsócomb,
só, őrölt bors, 
fokhagyma granulátum,
curry fűszerkeverék,
étolaj.




A csirkecombokat megmossuk, majd olaj, só, currypor, őrölt bors, és fokhagyma granulátum keverékével bedörzsöljük. 
Egy nagyobb tálba tesszük, és a maradék páclevet ráöntjük, majd műanyag fóliával, vagy műanyag fedővel letakarva mikróba tesszük 4 - 5 percre. A felmelegített pórusok kitágulnak, majd ismét lehűlve a hús jobban magába szívja a fűszereket. Sütőtálban, sütőben, 25 - 30 perc alatt, alufóliával letakarva készre sütjük. A fóliát végig rajtahagyjuk, és az így megmaradó szafttal együtt tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése